Šport > Nogomet
34 ogledov

''Če Barça podpiše z njim, ji čestitam''

pep guardiola bayern munchen trening EPA
Marc-André ter Stegen, vratar Borussie Mönchengladbacha, ki naj bi po koncu sezone nasledil Victorja Valdésa, je ponovno zanikal, da je podpisal pogodbo z Barcelono.

Borussia Mönchengladbach je v 18. krogu nemške Bundeslige izgubila proti Bayern Münchnu (0:2), na tekmi pa je ponovno blestel 21-letni Marc-André ter Stegen, ki je navdušil tudi Pepa Guardiolo.

''Ter Stegen je eden od najboljših vratarjev na svetu,'' je po tekmi dejal nekdanji trener Barcelone. ''Hiter je in zelo spreten z nogami. Če bo Barcelona podpisala z njim, ji lahko samo čestitam,'' je dodal španski strateg, Ter Stegen pa se mu je nemudoma zahvalil za kompliment. ''To me zelo veseli, saj je to zame velika čast,'' je dejal 21-letnik.

Ter Stegen je svoje delodajalce že obvestil, da pogodbe ne namerava podaljšati, vendar vztraja, da je dogovor z Barcelono na mrtvi točki. ''Navedbe, da sem podpisal z Barcelono, so neumnost. To preprosto ni res. Vedno nekdo širi svoje mnenje in tako nastajajo govorice. Če se bo kaj premaknilo, bomo to oznanili,'' je obljubil nemški čuvaj mreže.

Ter Stegen naj bi na Camp Nouu nasledil dolgoletnega vratarja Victorja Valdésa, ki po več kot desetih letih zapušča katalonsko prestolnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.