"Če ne gremo v Rio, bom odstopil"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Selektor slovenske rokometne reprezentance si je zadal visok cilj.
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović je v pogovoru za hrvaški športni časnik Sportske novosti napovedal svoj odstop s selektorskega položaja v primeru, da se Slovenija prek dodatnih kvalifikacij ne bo prebila na letošnje poletne olimpijske igre v Rio de Janeiru.

Slovenija se bo v dodatnih kvalifikacijah med 7. in 10. aprilom pomerila s Španijo, Švedsko in Iranom. Na OI bosta odpotovali prvo in drugouvrščena izbrana vrsta, Mednarodna rokometna zveza (IHF) pa bo prireditelja izbrala v teh dneh.

"Ne bom se kot nor oklepal selektorskega stolčka. Če se ne uvrstimo v Rio, bom prepustil mesto nekomu drugemu," je dejal Črnogorec in dodal: "Nikoli nisem bil ljubljenec sreče, vedno sem si moral vse izboriti po rudarsko."

V prvi skupini dodatnih kvalifikacij za letošnje OI bodo nastopili Poljska, Makedonija, Čile in Tunizija, v tretji pa Hrvaška, Danska, Norveška in Bahrajn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.