Ibrahimović navdušil: "Za državo, ki jo imam rad!"

Foto: Epa zlatan ibrahimović
Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović se je aktivno v ključil v boj s COVID-19.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović, napadalec milanskega AC Milana, je začetnik fundacije, katere namen je zbrati milijon evrov za pomoč v boju s koronavirusom.

Osemintridesetletni veteran, ki se je konec preteklega leta vrnil v Italijo, potem ko je zadnjih nekaj let igral v Parizu, Manchestru in Los Angelesu, je za pomoč bolnišnicam iz pokrajine Lombardija, ki jo je epidemija novega virusa udarila najhuje, prispeval 100.000 evrov.

"Italija mi je dala veliko in v teh dramatičnih trenutkih želim povrniti državi, ki jo imam rad," je v sporočilu na družbenem omrežju Instagram zapisal Ibrahimović. Dodal je, da se zanaša na dobrodelnost kolegov in vseh profesionalnih športnikov.

"Skupaj lahko pomagamo zdravnikom in medicinskim sestram, ki vsak dan nesebično garajo, da bi rešili naša življenja. Danes smo mi tisti, ki navijamo za njih," je še sporočil napadalec Milana in za konec dodal: "Zapomnite si, če virus ne pride k Zlatanu, gre Zlatan k virusu!"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.