Cedevita Olimpija brez tekme z regionalnimi prvaki

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Srečanje med beograjsko in ljubljansko ekipo je preloženo.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali danes zvečer odigrati tekmo 11. kola lige ABA v Beogradu proti Crveni zvezdi. A iz ljubljanskega kluba so sporočili, da je tekma prestavljena, ker so v beograjski ekipi imeli primer okužbe z novim koronavirusom in je morala celotna ekipa v karanteno.

Konec sezone Koper Primorska diskvalificirana iz lige Aba

Cedevita Olimpija je bila ta teden na mini turneji po Balkanu, saj so v četrtek zmaji v evropskem pokalu gostovali v Patrasu in zmagali. Danes pa bi morali ob 19. uri igrati še tekmo regionalne lige z evroligašem Crveno zvezdo, toda zaradi koronavirusa so jo zdaj prestavili.

Kot so sporočili iz ljubljanskega tabora, so v Beogradu že opravili tudi tri treninge in čakali na tekmo, a je danes iz beograjskega kluba prišla novica o pozitivnem primeru v moštvu, tako da so morali celotno ekipo poslati v domačo samoizolacijo. Nov termin tekme še ni znan.

Ljubljančani bodo po predvidenem urniku zdaj naslednjo tekmo lige ABA igrali naslednjo nedeljo, ko bodo doma gostili Mornar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.