Šport > Košarka
360 ogledov

Cedevita Olimpija brez tekme z regionalnimi prvaki

Cedevita Olimpija Reševalni pas/Twitter
Srečanje med beograjsko in ljubljansko ekipo je preloženo.

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali danes zvečer odigrati tekmo 11. kola lige ABA v Beogradu proti Crveni zvezdi. A iz ljubljanskega kluba so sporočili, da je tekma prestavljena, ker so v beograjski ekipi imeli primer okužbe z novim koronavirusom in je morala celotna ekipa v karanteno.

koper primorska Konec sezone Šport Koper Primorska diskvalificirana iz lige Aba

Cedevita Olimpija je bila ta teden na mini turneji po Balkanu, saj so v četrtek zmaji v evropskem pokalu gostovali v Patrasu in zmagali. Danes pa bi morali ob 19. uri igrati še tekmo regionalne lige z evroligašem Crveno zvezdo, toda zaradi koronavirusa so jo zdaj prestavili.

Kot so sporočili iz ljubljanskega tabora, so v Beogradu že opravili tudi tri treninge in čakali na tekmo, a je danes iz beograjskega kluba prišla novica o pozitivnem primeru v moštvu, tako da so morali celotno ekipo poslati v domačo samoizolacijo. Nov termin tekme še ni znan.

Ljubljančani bodo po predvidenem urniku zdaj naslednjo tekmo lige ABA igrali naslednjo nedeljo, ko bodo doma gostili Mornar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice