Šport > Košarka
81 ogledov

Covid-19 še naprej kroji spored

Jaka Blažič Cedevita Olimpija Gran Canaria Reševalni pas/Twitter
Preložena je bila še ena tekma v regionalni košarkarski ligi.

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali v soboto ob 17. uri v devetem kolu lige Aba gostovati v Zadru, obračuna z moštvom iz Dalmacije pa ne bo, so danes sporočili iz tabora ljubljanskega kluba. Razlog so številni pozitivni primeri covida-19 v zasedbi Zadra.

Odmor, ki so ga prinesle reprezentančne dejavnosti, bo za košarkarje Cedevite Olimpije malenkost daljši, kot je bilo to sprva pričakovano. Zaradi okužb s covidom-19 pri zasedbi Zadra in naraščajočim številom primerov v moštvu iz Dalmacije je tako tekma prestavljena na termin, ki bo določen naknadno.

Prihodnji teden tako zmaje čakajo tri domače tekme. V torek ob 18.00 se bodo v devetem kolu EuroCupa udarili z Dolomiti Energio Trentom, v četrtek ob 18.30 pa na zaostali tekmi petega kola še s Promitheasom iz Patrasa.

Po dveh tekmah v Stožicah se bo zasedba glavnega trenerja Jurice Golemca preselila v Halo Tivoli, kjer se bo v nedeljo ob 21.00 v desetem kolu lige Aba udarila z zagrebško Cibono.

Anamaria Goltes Video Šport Anamarija razkrila pravljično notranjost Dončićevega doma
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice