Cedevita Olimpija se je razšla s tremi Slovenci

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po letu dni odhajajo.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je sporazumno prekinil pogodbe z Mirkom Mulalićem, Sašo Zagorcem in Martinom Krampljem, so sporočili iz ljubljanskega kluba. Vsi trije košarkarji so se v zmajevo gnezdo preselili pred začetkom tekmovalne sezone 2019/20.

Mulalić, sicer otrok ljubljanskega kluba, je v sezoni 2019/20 na parket stopil na 17 tekmah lige Aba, dveh tekmah evropskega pokala, vseh štirih v pokalu Spar, ter na obeh tekmah lige Nova KBM za prvaka. Na regionalni sceni je v 12,9 minute, ki jih je preživel na igrišču, dosegal 2,4 točke, 0,6 podaje in 0,6 skoka na tekmo, v Evropskem pokalu pa je na dveh tekmah dosegel 10 točk. V slovenskem pokalnem tekmovanju je skupno dosegel šest točk, v državnem prvenstvu pa se ni uspel vpisati med strelce.

ABA Odločitev je padla: jeza v Beogradu, veselje v Novem mestu

Krampelj je v tej sezoni zaigral na treh tekmah v dresu Cedevite Olimpije, ter na desetih tekmah v dresu Andore kot posojeni košarkar ljubljanskega kluba. V moštvu Andore se je preizkusil na sedmih tekmah španskega državnega prvenstva, ter v povprečju dosegal 1,9 točke in 1,0 skoka v 6,7 minutah igre, in treh tekmah 7Days EuroCupa, ter beležil 3,3 točke in 2,0 skoke v malo več kot osmih minutah igre. V slovenskem državnem prvenstvu je zaigral na dveh tekmah in skupno dosegel pet točk, v Pokalu Spar pa se na drugi četrtfinalni tekmi proti Šenčurju ni uspel vpisati med strelce.

Zmaj Cedevita Olimpija s prvo okrepitvijo

V tekmovalni sezoni 2019/20 je Saša Zagorac zaigral na dveh tekmah Pokala Spar. Na drugem obračunu četrtfinalnega niza s Šenčurjem je na parketu preživel 20 minut in v tem času osmim točkam dodal štiri skoke, v dveh minutah finala s Koper Primorsko pa se ni uspel vpisati med strelce.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.