Čeferin: Ne razmišljamo o regionalni ligi

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je obiskal Hrvaško in med drugim spregovoril tudi o morebitni regionalni ligi.
Oglej si celoten članek

"Regionalna liga? Neki lokalni nogometni funkcionar je predstavil to idejo, hrvaški mediji pa so iz tega naredili veliko zgodbo. Pisalo se je celo o denarju, ki naj bi jih Uefa namenila za ta projekt. Ponavljam, da ne razmišljamo o kakršnikoli regionalni ligi in da nimamo pripravljenega denarja za takšne reči. To z Uefo ni povezano. Če želi nekdo to organizarati, je to njegova stvar," je na novinarski konferenci v Zagrebu o regionalni nogometni ligi dejal predsednik Uefe Aleksander Čeferin.

Ta se je na enem izmed prvih obiskov v vlogi predsednika Evropske nogometne zveze sestal s hrvaškim premierjem Andrejem Plenkovićem in predsednikom Hrvaške nogometne zveze Davorjem Šukerjem.

Čeferin je izpostavil Hrvaško kot državo z izjemnimi nogometaši, a tudi z dvema velikima težavama - infrastrukturo in vedenjem navijačev. "Obstaja velika verjetnost, da bo v bodoče Hrvaška prejela hudo kazen. Pri tem ni mišljena le reprezentanca, ampak tudi klubi," je dejal Čeferin.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.