Čeferin prepričljivejši kot Blatter

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sedanji predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin je edini kandidat za to funkcijo.
Oglej si celoten članek

Nogometna zveza Slovenije je sporočila, da je danes volilna komisija NZS odprla prispele vloge za volitve predsednika in podpredsednike NZS ter za predsednika arbitražnega sveta NZS. Edini kandidat za predsedniško mesto ostaja sedanji predsednik zveze Aleksander Čeferin. Ta je tako pred prepričljivejšo zmago kot predsednik Fife Sepp Blatter, ki mu vrnitev na želeni stolček želijo preprečiti trije protikandidati.  

Zadnji rok za oddajo kandidatur za predsednika slovenske krovne nogometne organizacije je bil 3. februar do 12. ure, na naslov NZS pa je prišlo devet vlog. Edino za mesto predsednika je vložil aktualni predsednik Čeferin, za štiri podpredsedniška mesta se bo potegovalo pet kandidatov (Stanko Glažar, Milan Jarc, Danilo Kacijan, Radenko Mijatović, Franci Zavrl), za predsednika arbitražnega sveta NZS pa trije kandidati (Drago Kostajnšek, Gvido Mravljak in Tomaž Sulič).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.