Šport
26 ogledov

Čeferin prepričljivejši kot Blatter

sport 17.02.11, Aleksander Ceferin, novi predsednik nzs, Ales Zavrl, volitve nov Anže Petkovšek
Sedanji predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin je edini kandidat za to funkcijo.

Nogometna zveza Slovenije je sporočila, da je danes volilna komisija NZS odprla prispele vloge za volitve predsednika in podpredsednike NZS ter za predsednika arbitražnega sveta NZS. Edini kandidat za predsedniško mesto ostaja sedanji predsednik zveze Aleksander Čeferin. Ta je tako pred prepričljivejšo zmago kot predsednik Fife Sepp Blatter, ki mu vrnitev na želeni stolček želijo preprečiti trije protikandidati.  

Zadnji rok za oddajo kandidatur za predsednika slovenske krovne nogometne organizacije je bil 3. februar do 12. ure, na naslov NZS pa je prišlo devet vlog. Edino za mesto predsednika je vložil aktualni predsednik Čeferin, za štiri podpredsedniška mesta se bo potegovalo pet kandidatov (Stanko Glažar, Milan Jarc, Danilo Kacijan, Radenko Mijatović, Franci Zavrl), za predsednika arbitražnega sveta NZS pa trije kandidati (Drago Kostajnšek, Gvido Mravljak in Tomaž Sulič).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.