Čehi razgrajali po Mariboru

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Mariborski policisti so imeli v zvezi s sredino nogometno tekmo v Ljudskem vrtu med domačo ekipo in češko Viktorio iz Plzna še največ dela pred dogodkom.
Oglej si celoten članek

Že pred pričetkom tekme je namreč devet čeških navijačev po mestu kršilo javni red in mir, zaradi česar so bili vsi pridržani, izrečene pa so jim bile tudi globe.


Pred stadionom Ljudski vrt pa je en češki navijač pretepel avtobusnega voznika, ki jih je pripeljal na tekmo, zaradi česar mu je bila prav tako izrečena globa. Zaradi uporabe bakel med nogometno tekmo pa so policisti izdali plačilni nalog enemu domačemu navijaču, še enemu pa zaradi nedostojnega vedenja do varnostnikov.

Po odigrani tekmi je v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor zdravniško pomoč iskal eden od mariborskih navijačev, ki je med tekmo na južni tribuni stadiona utrpel opekline po hrbtu, ki jih je povzročila bakla. Njegove poškodbe niso bile hujše. Policisti bodo zaenkrat neznanega storilca, ki je poškodbo povzročil, kazensko ovadili, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.