Šport > Nogomet
21 ogledov

Čehi razgrajali po Mariboru

navijači Maribor Viktoria Liga prvakov Ljudski vrt Gregor Katič
Mariborski policisti so imeli v zvezi s sredino nogometno tekmo v Ljudskem vrtu med domačo ekipo in češko Viktorio iz Plzna še največ dela pred dogodkom.

Že pred pričetkom tekme je namreč devet čeških navijačev po mestu kršilo javni red in mir, zaradi česar so bili vsi pridržani, izrečene pa so jim bile tudi globe.


Pred stadionom Ljudski vrt pa je en češki navijač pretepel avtobusnega voznika, ki jih je pripeljal na tekmo, zaradi česar mu je bila prav tako izrečena globa. Zaradi uporabe bakel med nogometno tekmo pa so policisti izdali plačilni nalog enemu domačemu navijaču, še enemu pa zaradi nedostojnega vedenja do varnostnikov.

Po odigrani tekmi je v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor zdravniško pomoč iskal eden od mariborskih navijačev, ki je med tekmo na južni tribuni stadiona utrpel opekline po hrbtu, ki jih je povzročila bakla. Njegove poškodbe niso bile hujše. Policisti bodo zaenkrat neznanega storilca, ki je poškodbo povzročil, kazensko ovadili, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.