Čehi: Sprejemljiv rezultat

Foto: EPA
Foto: EPA
"2:1 ali 3:1 sta zelo različna rezultata. Matematično gledano so se nam možnosti za Ligo prvakov v 90. minuti zelo izboljšale," je po tekmi dejal junak v vrstah Viktorie Plzňa, Slovak Michal Duris, ki je Mariboru v izdihljajih tekme zabil tretji gol.
Oglej si celoten članek

"Maribor se je pokazal za zahtevnega nasprotnika, kar smo vedeli že pred tekmo. Vedeli smo, da so zelo močni na sredini igrišča, kjer imajo odlične nogometaše. Mislim, da smo se dobro pripravili na tekmo," je po zmagi s 3:1 nad Mariborom na prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij Lige prvakov dejal Vladimir Darida, ki je Čehom v 58. minuti zagotovil vodstvo z 2:0.

23-letni nadarjeni vezist, ki je na nogometni tržnici vreden kar sedem milijonov evrov, je dodal: "Res škoda, da smo dobili gol doma, po drugi strani pa smo lahko zadovoljni, da smo dosegli še tretjega, ki pomeni sprejemljiv rezultat za nas in lažjo pot na povratno tekmo v Slovenijo. Če bi imeli le gol prednosti, bi bila zgodba v Mariboru drugačna, kljub temu pa si tudi s tem rezultatom še nismo zagotovili napredovanja. To je bil le prvi polčas."

Darida meni, da z dvema goloma naskoka v Maribor odhajajo kot rahel favorit za uvrstitev v Ligo prvakov, a navijače opozarja: "Nasprotnika ne smemo podcenjevati. Pokazali so, da so dobri. Če bomo pokazali predstavo iz drugega polčasa, bi si morali zagotoviti Ligo prvakov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:18 22. Avgust 2013.

    tudi v SLO.imate fene...<br />gremo uligo prvaka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.