Celjani Matića le spustili na klop Srbije

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je sporočil, da so trenerju Vladanu Matiću dovolili vodenje reprezentance Srbije.
Oglej si celoten članek

Strateg Celja PL, Vladan Matić, je pred tednom dni dobil ponudbo za vodenje srbske izbrane vrste, zdaj bo lahko opravljal obe funkciji. Srbijo v začetku prihodnjega leta čaka nastop na evropskem prvenstvu. Srbska zveza je vzpostavila stik s celjskim klubom in predstavila želen način dela s trenerjem, ki ima s Celjani sicer pogodbo do konca sezone 2014/15.

Vodstvo Celja PL se je sestalo z Matičem in Dejanom Perićem, ki so mu Srbi ponudili vlogo njegovega pomočnika, ter sprejeli odločitev, da jima bodo dovolili opravljanje selektorskega dela v Srbiji, je danes sporočil celjski klub.

Zaveda se odgovornosti

"Zame je izjemna čast, da bom lahko poleg takšnega kluba, kot je Celje Pivovarna Laško, vodil tudi srbsko izbrano vrsto. Mislim, da je to vrhunec kariere vsakega trenerja, da lahko enkrat vodi svojo domovino. Poudariti moram korektnost celjskega kluba pri tej odločitvi, je pa bilo jasno predstavljeno, kakšni so cilji in pričakovanja kluba. Dvojna funkcija tako pomeni dejansko še večjo odgovornost, ki se je seveda zavedam," je dejal Matić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.