Celjani našli rešitev

Foto: Žurnal24 Sebastjan Gobec in ostali igralci Celja imajo od torka naprej novega trenerja. (
Stane Bevc je v torek postal novi trener CM Celja. Štajerce je od odhoda Milana Đuričića s klopi vodil Damjan Romih, ki pa bo zdaj svoje mesto prepustil Bevcu.
Oglej si celoten članek

Pri nogometnem prvoligašu CM Celju so v torek zamenjali trenerja. Namesto Damjana Romiha bo doslej moštvo vodil Stane Bevc, so sporočili iz kluba. Novi trener se je z vodstvom kluba dogovoril za sodelovanje do konca leta, prvi trening pa bo opravil v sredo. CM Celje je na lestvici 1. SNL na predzadnjem mestu, v zadnjem kolu pa so Celjani izgubili z Rudarjem z 2:3. Bevc bo ekipo prvič vodil na tekmi 13. kola, ko bo v Celju v soboto gostovala Hit Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.