Celjani niso sprejeli odstopa Požuna

Foto: Žurnal24 Mira Požuna bo na klopi Celja nasledil Vladan Matić. (Foto: Gregor Katič)
Trener rokometašev Celja Pivovarne Laško Miro Požun je po šokantnem porazu v državnem prvenstvu proti Trimu ponudil svoj odstop, toda vodstvo kluba ga ni sprejelo.
Oglej si celoten članek

Po sredinem porazu proti Trimu iz Trebnjega v dvanajstem kolu v prvi slovenski ligi (31:33) je trener Celja Pivovarne Laško Miro Požun ponudil odstop, a ga vodstvo kluba ni sprejelo, tako da še naprej ostaja trener, je na svoji spletni strani zapisala Rokometna zveza Slovenije (RZS).

Na enajstih prvenstvenih tekmah v slovenski ligi (dvoboj z novomeško Krko v gosteh so preložili na februar prihodnje leto) so celjski rokometaši doživeli že štiri poraze. Pod vodstvom nekdanjega trenerja Zvonimirja Serdarušića so izgubili proti Cimosu v Kopru (35:36) in proti Loki v Škofji Loki (27:30), potem ko je pred dobrima dvema tednoma trenersko vlogo prevzel Miro Požun, pa še dva. Prvega na derbiju z Gorenjem v Rdeči dvorani v Velenju (29:33), samo dan po Požunovem nastopu funkcije, drugega (in hkrati prvega v domači dvorani Zlatorog) pa v sredo, ko so klonili proti Trimu iz Trebnjega z 31:33.

Kljub vsemu bo ostal
Po neuspehu proti Trebanjcem je trener Požun ponudil odstop, vendar ga klubsko vodstvo aktualnih slovenskih prvakov ni sprejelo. Čeprav se 67-letni trener sprašuje, ali je sploh še smiselno vztrajati na trenerskem stolčku Celja Pivovarne Laško, vendarle ne bo zapustil celjske rokometne barke. Vsaj ne do zadnje tekme Celjanov v koledarskem letu 2010, ko v 16. kolu slovenske lige gostujejo v Šmartnem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.