Celjani sklenili sodelovanje z Angleži

Foto: twitter NK Celje
Foto: twitter NK Celje
Slovenski državni prvaki so našli partnerja na Otoku.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Celje in angleški predstavnik v drugoligaški druščini Bournemouth sta sklenila strateško sodelovanje, so na družabnih omrežjih kluba sporočili lanski slovenski državni prvaki.

Celje in Bournemouth, ki v Championshipu, torej v drugem rangu angleškega ligaškega nogometa, zaseda četrto mesto. sta podpisala partnersko pogodbo, ki predvideva sodelovanje med obema mladinskima centroma ter izmenjavo izkušenj, kot so zapisali na družabnih omrežjih.

Uefa Čeferin pozval Fifo: "To je treba spremeniti!"

Ob tej priložnosti so Celjani izrekli dobrodošlico Angležem, ki so sodelovanje potrdili na uradni spletni strani kluba. "Medtem ko skušamo v klubu razširiti globalni doseg, to sodelovanje med kluboma omogoča neposredni dialog in delitev izkušenj, ki si jih je Bournemouth v zadnjih sedmih sezonah nabral v prvih dveh rangih angleškega nogometa," so zapisali.

Bournemouth je sicer pet sezon igral med angleško elito, izpadli pa so po končnem 18. mestu v minulem tekmovalnem obdobju.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.