Celje P. L. brez težav naprej

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so se zanesljivo uvrstili v osmino finala evropskega pokala pokalnih zmagovalcev, potem ko so izločili estonsko Kehro. Celjani so na prvi tekmi 3. kola zmagali s 34:18 (17:10), na današnji povratni pa s 37:23 (17:11).
Oglej si celoten članek

Celjani so tudi v drugo zanesljivo ugnali estonskega predstavnika Kehro ter se brez težav uvrstili med 16 najboljših v tem tekmovanju. Na drugi tekmi je bila razplet tekme podoben kot na prvi; gostje so se varovancem Vladana Matića enakovredno upirali le v uvodnih minutah, nato pa so jim pošle moči.

V domačih vratih je bil tokrat vseh 60 minut Matevž Skok, ki je skupaj zbral 19 obramb, med njimi tudi dve sedemmetrovki, najbolj učinkovit pa je bil Vid Poteko z devetimi goli.

Celjski rokometaši bodo naslednjega tekmeca za preboj med osmerico najboljših dobili v torek, 6. decembra. Med možnimi tekmeci sta tudi nemški ekipi Gummersbach in Flensburg-Handewitt, danski Aarhus, španski Aragon, srbska Vojvodina, ukrajinski Motor Zaporožje in drugi.

Pokal pokalnih zmagovalcev, 3. kolo, 2. tekma:

Celje P. L. : Kehra 34:18 (17:10)
Mačkovšek in Poteko po 9, Skok 19 obramb; Laast in Sirkas po 4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.