Reprezentanca domov zaradi covida-19

Foto: Epa
Foto: Epa
Vse njihove nadaljnje tekme bodo registrirane z rezultatom 0:10 za tekmece.
Oglej si celoten članek

Rokometaši z Zelenortskih otokov so zavoljo številnih okužb z novim koronavirusom končali nastope na svetovnem prvenstvu v Egiptu.

Novinci na mednarodni sceni so po porazu na prvi tekmi proti Madžarom (27:34) odpovedali sobotno tekmo proti Nemcem in jo izgubil z 0:10, dan pred torkovo tekmo z Urugvajci pa sporočili, da zapuščajo Egipt.

Infarktno Tako je VAR krojil zaključek najbolj napete tekme na SP

Novico o tem je potrdila tudi Mednarodna rokometna zveza (IHF) in dodala, da Zelenortski otoki za nadaljevanje turnirja nimajo na voljo zadostnega števila rokometašev.

To pomeni, da so se v drugi del tekmovanja iz skupine A prebili Nemci, Madžari in Urugvajci, vse nadaljnje tekme Zelenortskih otokov v skupinskem delu proti Urugvajcem in nato v takoimenovanem predsedniškem pokalu za razvrstitev od 24. do 32. mesta pa so registrirane z zmago njihovih tekmecev z 10:0.

SP v rokometu Derbi dneva Špancem, Hrvati opravili popravni izpit

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:10 19. Januar 2021.

    www︎.︎Duterte︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.