Šport
367 ogledov

Tako je VAR krojil zaključek najbolj napete tekme na SP

tunizija Epa
Brazilcem se je nasmehnila fortuna.

Tekma med Brazilijo in Tunizijo na rokometnem SP v Egiptu se je končala brez zmagovalca (32:32). Brazilcem je v zadnji minuti srečanja uspelo nadoknaditi dva gola zaostanka, za piko na i senzacionalnemu "pobegu" pa jim je je na pomoč priskočila še videotehnolgija (VAR).

Tunizijci, ki so prvi polčas dobili za štiri gole, so imeli 20 sekund pred koncem zadetek prednosti in žogo v svoji posesti, a so zapravil napad in nasprotniku omogočil izenačenje. 

Španija Poljska SP v rokometu SP v rokometu Šport Derbi dneva Špancem, Hrvati opravili popravni izpit

Na semaforju je ostalo samo še šest sekund, kar je zadostovalo za zadnji napad na tekmi. Do strela je prišel Anouar Ben Abdallah, a je žoga za las zgrešila cilj, kar so sodniki potrdili po ogledu videposnetkov.

V skupini B s tremi točkami vodi Španija, po dve imata Poljska in Brazilija, eno pa Tunizija. V glavni del turnirja se bodo prebile po tri najboljše reprezentance iz vsake skupine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.