Cene Prevc za las ostal brez tekme

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstrijec Gregor Schlierenzauer je bil najboljši v kvalifikacijah tretje tekme novoletne turneje smučarskih skakalcev v Innsbrucku.
Oglej si celoten članek

Drugo mesto so si razdelili trije skakalci, Norvežan Anders Jacobsen ter Poljaka Kamil Stoch in Maciej Kot. Najboljši Slovenec je bil s šesto daljavo Peter Prevc, ki bo skakal v paru z Japoncem Reruhijem Šimizujem.

Na jutrišnji tekmi bodo tudi Jaka Hvala s 23. daljavo in Robert Kranjec, ki je bil mesto slabši, ter Matjaž Pungertar z 29. daljavo. Brez tekme je od Slovencev z 51. daljavo kvalifikacij ostal le debitant v svetovnem pokalu Cene Prevc. Hvala se bo v prvi seriji pomeril s Čehom Lukašem Hlavo, Kranjec se bo pomeril z Avstrijcem Manuelom Fettnerjem, Pungertar pa z Avstrijcem Stefanom Kraftom.

Vodilni v seštevku svetovnega pokala in trenutno drugouvrščeni na novoletni turneji štirih skakalnic Gregor Schlierenzauer se bo jutri v prvi seriji pomeril z rojakom Davidom Unterbergerjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.