Šport
14 ogledov

Cene Prevc za las ostal brez tekme

Hvala Innsbruck novoletna turneja trening poskusna serija smučarski skoki EPA
Avstrijec Gregor Schlierenzauer je bil najboljši v kvalifikacijah tretje tekme novoletne turneje smučarskih skakalcev v Innsbrucku.

Drugo mesto so si razdelili trije skakalci, Norvežan Anders Jacobsen ter Poljaka Kamil Stoch in Maciej Kot. Najboljši Slovenec je bil s šesto daljavo Peter Prevc, ki bo skakal v paru z Japoncem Reruhijem Šimizujem.

Na jutrišnji tekmi bodo tudi Jaka Hvala s 23. daljavo in Robert Kranjec, ki je bil mesto slabši, ter Matjaž Pungertar z 29. daljavo. Brez tekme je od Slovencev z 51. daljavo kvalifikacij ostal le debitant v svetovnem pokalu Cene Prevc. Hvala se bo v prvi seriji pomeril s Čehom Lukašem Hlavo, Kranjec se bo pomeril z Avstrijcem Manuelom Fettnerjem, Pungertar pa z Avstrijcem Stefanom Kraftom.

Vodilni v seštevku svetovnega pokala in trenutno drugouvrščeni na novoletni turneji štirih skakalnic Gregor Schlierenzauer se bo jutri v prvi seriji pomeril z rojakom Davidom Unterbergerjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.