"Cepite se, če ne želite imeti otrok"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Lastnik 26-kratnega romunskega prvaka ima zelo kontroverzna stališča do cepiva proti covidu-19.
Oglej si celoten članek

Nekdanji romunski politik Gigi Becali, lastnik serijskega državnega prvaka FCSB, svojim nogometašem tako rekopč prepoveduje cepljenje protikoronavirusa, kljub temu da ima klub zaradi izbruha bolezni trenutno na voljo samo 13 igralcev.

63-letni multimilijonar, ki je po uradnih podatkih vreden približno pol milijarde, nogometaše odvrača od cepljenja in jih svari pred morebitnimi dolgoročnimi posledicami.

Druga plat To je pravi razlog, zakaj se Irving noče cepiti

"Jezen bom na vsakega izmed njih, ki se bo odločili za cepljenje. Jaz se ne nameravam cepiti. Sem človek in ne želim poseganja v moje telo. Zakaj bi si vbrizgal snov, ki me bo genetsko modificirala? Strinjam se z znanstveniki, ki menijo, da cepivo ni dobro," je dejal zloglasni Becali.

"Bomo videli, kako se bodo stvari odvijale v naslednjih dveh ali treh letih. Igralcem sem rekel: 'cepite se, če ne želite imeti otrok.'. Če bi moral izbirati med cepivom in kroglo, bi se raje ustrelil. Ni cepljenja pri FCSB," je sporočil nekdanji romunski poslanec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.