Česa takšnega pa še ne ...

Foto: YouTube košarka
Neverjeten prizor na tekmi evropskega prvenstva U19 za dekleta.
Oglej si celoten članek

Na ženskem  evropskem prvenstvu U19 v košarki sta se pomerili reprezentanci Španije in Rusije. Tekmo je zaznamovala bizarna poteza ruskih košarkaric, ki so sredi tretje četrtine pozabile, kam napadajo. 

Rusinje so v napadu tri minute pred iztekom četrtine izgubile posest žoge, vendar je sodnica nato spremenila svojo odločitev in okroglo usnje podala ruski košarkarici, ki je izvedla out po košem.

Logično bi bilo pričakovati, da bodo Rusinje še naprej oblegale isto raketo, a so igralke v rdečih dresih iz neznanega razloga stekle proti lastnemu košu. Tudi Španke se na tem mestu niso proslavile, saj so za trenutek ali dva branile nasprotnikov obroč.

Za piko na i komični situaciji so Rusinje zadele trojko, nato pa ob protestih selektorja in španske klopi spoznale, da nekaj le ni bilo v najlepšem redu.

Po nekaj zmede in posvetu z zapisnikarsko mizo so trojko priznali Špankam, Rusinje pa so dobile priložnost za nov napad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.