Šport > Košarka
8204 ogledov

Česa takšnega pa še ne ...

košarka YouTube
Neverjeten prizor na tekmi evropskega prvenstva U19 za dekleta.

Na ženskem  evropskem prvenstvu U19 v košarki sta se pomerili reprezentanci Španije in Rusije. Tekmo je zaznamovala bizarna poteza ruskih košarkaric, ki so sredi tretje četrtine pozabile, kam napadajo. 

Rusinje so v napadu tri minute pred iztekom četrtine izgubile posest žoge, vendar je sodnica nato spremenila svojo odločitev in okroglo usnje podala ruski košarkarici, ki je izvedla out po košem.

Logično bi bilo pričakovati, da bodo Rusinje še naprej oblegale isto raketo, a so igralke v rdečih dresih iz neznanega razloga stekle proti lastnemu košu. Tudi Španke se na tem mestu niso proslavile, saj so za trenutek ali dva branile nasprotnikov obroč.

Za piko na i komični situaciji so Rusinje zadele trojko, nato pa ob protestih selektorja in španske klopi spoznale, da nekaj le ni bilo v najlepšem redu.

Po nekaj zmede in posvetu z zapisnikarsko mizo so trojko priznali Špankam, Rusinje pa so dobile priložnost za nov napad.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice