Cesar v najboljši enajsterici

Foto: Žurnal24 David Di Michele Bo%C5%A1tjan Cesar Bostjan
Zanesljiva igra Boštjana Cesarja v Chievovi obrambi proti Josipu Iličiću in slovenski druščini ni ostala neopažena. Slovenski osrednji branilec se je znašel v najboljši enajsterici 19. kola Serie A.
Oglej si celoten članek

Boštjan Cesar se je prebil v moštvo kola z naslednjo obrazložitvijo: "Slovenski osrednji branilec, ki je v letošnji sezoni že utrpel udarec z glavo Samuela Eto'oja, je bil v obrambi prava skala ob remiju Chieva s Palermom brez zadetkov. Njegovo posredovanje pri akciji Maccaroneja je bilo ključno."

Na tekmi pa je zabrilijiral tudi Josip Iličić - njegovo fantastično podajo najdete TUKAJLE.
Ob slovenskem reprezentantu so v moštvu 19. kola Serie A še vratar Michael Agazzi (Cagliari), branilca Gyorgy Garics (Bologna) in Paolo Cannavaro (Napoli), vezisti Stefano Guberti (Sampdoria), Carlos Grossmueller (Lecce), Esteban Cambiasso (Inter) in Andrea Dossena (Napoli) ter napadalci Edinson Cavani (Napoli), Antonio di Natale (Udinese) in Zlatan Ibrahimović (Milan).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.