Šport > Nogomet
6 ogledov

Cesar v najboljši enajsterici

David Di Michele Bo%C5%A1tjan Cesar Bostjan Žurnal24 main
Zanesljiva igra Boštjana Cesarja v Chievovi obrambi proti Josipu Iličiću in slovenski druščini ni ostala neopažena. Slovenski osrednji branilec se je znašel v najboljši enajsterici 19. kola Serie A.

Boštjan Cesar se je prebil v moštvo kola z naslednjo obrazložitvijo: "Slovenski osrednji branilec, ki je v letošnji sezoni že utrpel udarec z glavo Samuela Eto'oja, je bil v obrambi prava skala ob remiju Chieva s Palermom brez zadetkov. Njegovo posredovanje pri akciji Maccaroneja je bilo ključno."

Na tekmi pa je zabrilijiral tudi Josip Iličić - njegovo fantastično podajo najdete TUKAJLE.
Ob slovenskem reprezentantu so v moštvu 19. kola Serie A še vratar Michael Agazzi (Cagliari), branilca Gyorgy Garics (Bologna) in Paolo Cannavaro (Napoli), vezisti Stefano Guberti (Sampdoria), Carlos Grossmueller (Lecce), Esteban Cambiasso (Inter) in Andrea Dossena (Napoli) ter napadalci Edinson Cavani (Napoli), Antonio di Natale (Udinese) in Zlatan Ibrahimović (Milan).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.