Cesc: "Nikoli več ne bom igral za Arsenal"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
"Nikoli več ne bom igral za Arsenal," naj bi Cesc Fabregas na prvem treningu po poletnem odmoru priznal svojim soigralcem pri Arsenalu. Besede kapetana topničarjev je v svet ekskluzivno poslal angleški tabloid The Sun, tako da gre vse skupaj jemati z rezervo.
Oglej si celoten članek

Francesc Fabregas si za vsako ceno želi zapustiti Arsenal, kar naj bi priznal tudi svojim soigralcem na prvem treningu topničarjev po poletnem premoru. Španec je vse bolj nepotrpežljiv in si želi čim hitreje vrniti v Barcelono. Po slovesu Gaela Clichyja in vse verjetnejšem slovesu Samirja Nasrija pa otrok Barcelone očitno tudi sam želi kar najhitreje zapustiti London. Katalonci so že več let prvi v vrsti za Fabregasa, ki že komaj čaka, da se vrne domov. Aktualni evropski prvaki naj bi bili za "izgubljenega sina" pripravljeni plačati 35 milijonov evrov, Arsenal pa jih želi še deset več. Za Fabregasa je bila to kaplja čez rob, saj je zavrnil potovanje z ekipo na turnejo po Aziji. "Resnica je, da se Fabregas na vse pretege trudi, da bi se vrnil v Barcelono," pa naj bi izjavil direktor Barcelone Javier Bordas. Saga o Fabregasovi vrnitvi domov pa še kar ni končana ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.