Šport > Nogomet
15 ogledov

Cesc: "Nikoli več ne bom igral za Arsenal"

Cesc Fabregas Reuters
"Nikoli več ne bom igral za Arsenal," naj bi Cesc Fabregas na prvem treningu po poletnem odmoru priznal svojim soigralcem pri Arsenalu. Besede kapetana topničarjev je v svet ekskluzivno poslal angleški tabloid The Sun, tako da gre vse skupaj jemati z rezervo.

Francesc Fabregas si za vsako ceno želi zapustiti Arsenal, kar naj bi priznal tudi svojim soigralcem na prvem treningu topničarjev po poletnem premoru. Španec je vse bolj nepotrpežljiv in si želi čim hitreje vrniti v Barcelono. Po slovesu Gaela Clichyja in vse verjetnejšem slovesu Samirja Nasrija pa otrok Barcelone očitno tudi sam želi kar najhitreje zapustiti London. Katalonci so že več let prvi v vrsti za Fabregasa, ki že komaj čaka, da se vrne domov. Aktualni evropski prvaki naj bi bili za "izgubljenega sina" pripravljeni plačati 35 milijonov evrov, Arsenal pa jih želi še deset več. Za Fabregasa je bila to kaplja čez rob, saj je zavrnil potovanje z ekipo na turnejo po Aziji. "Resnica je, da se Fabregas na vse pretege trudi, da bi se vrnil v Barcelono," pa naj bi izjavil direktor Barcelone Javier Bordas. Saga o Fabregasovi vrnitvi domov pa še kar ni končana ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.