Cesc: "Od dva tisoč tekem Barçe sem jih videl 1998"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Potem ko je Cesc Fabregas avgusta iz Arsenala končno prestopil v Barcelono, je v dresu Kataloncev zabil že tri zadetke. Španske novinarje je zanimalo, kako se je Cesc tako hitro privadil v sistem Barçe. Z odgovori jim je postregel kar nogometaš sam.
Oglej si celoten članek

"Čeprav sem odšel in sem osem let brcal drugje, sem si v tem času ogledal 1998 od dva tisoč tekem Barçe in vem, kako igrajo," je španskim novinarjem po tekmi z Villarrealom orisal Fabregas. Ta je še priznal, da dobro ve, kako igra Lionel Messi in kako igrajo vsi ostali igralci Barcelone. Kot sam pravi, je k ekspresni prilagoditvi pripomoglo tudi dejstvo, da je odraščal v katalonskem klubu. "Nogometni spomin se nikoli ne izgubi, z večino fantov smo skupaj igrali pet let in še kako dobro se jih spominjam," je še povedal nekdanji nogometaš Arsenala in dodal: "Vsekakor mi je veliko pomagalo tudi to, da smo z nogometaši Barcelone veliki prijatelji."

Fabregas se je v Barcelono preselil 15. avgusta, v dresu Kataloncev pa je odigral štiri tekme – od tega tri uradne, zabil pa je že tri zadetke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.