Šport > Nogomet
20 ogledov

Cesc: "Od dva tisoč tekem Barçe sem jih videl 1998"

Cesc Fabregas Barcelona Porto Reuters
Potem ko je Cesc Fabregas avgusta iz Arsenala končno prestopil v Barcelono, je v dresu Kataloncev zabil že tri zadetke. Španske novinarje je zanimalo, kako se je Cesc tako hitro privadil v sistem Barçe. Z odgovori jim je postregel kar nogometaš sam.

"Čeprav sem odšel in sem osem let brcal drugje, sem si v tem času ogledal 1998 od dva tisoč tekem Barçe in vem, kako igrajo," je španskim novinarjem po tekmi z Villarrealom orisal Fabregas. Ta je še priznal, da dobro ve, kako igra Lionel Messi in kako igrajo vsi ostali igralci Barcelone. Kot sam pravi, je k ekspresni prilagoditvi pripomoglo tudi dejstvo, da je odraščal v katalonskem klubu. "Nogometni spomin se nikoli ne izgubi, z večino fantov smo skupaj igrali pet let in še kako dobro se jih spominjam," je še povedal nekdanji nogometaš Arsenala in dodal: "Vsekakor mi je veliko pomagalo tudi to, da smo z nogometaši Barcelone veliki prijatelji."

Fabregas se je v Barcelono preselil 15. avgusta, v dresu Kataloncev pa je odigral štiri tekme – od tega tri uradne, zabil pa je že tri zadetke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.