Cesc: "Spoštovati nas morajo"

Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Javier Mascherano in Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel messi in Jeffren Suarez Foto: Žurnal24 Andres Iniesta Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 trening Barcelone Foto: Žurnal24 trening Barcelone Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Victor Valdes Foto: Žurnal24 Javier Mascherano Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Lionel Messi in Jose Pinto Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Arsene Wenger Foto: Žurnal24 Kaj se je dogajalo v tunelu Camp Noua? (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Arsene Wenger Foto: Žurnal24 Cesc Fabregas Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Arsene Wenger meni, da Tottenham lahko izločil Real in obratno. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Arsene Wenger še naprej poudarja, da je prihodnost Arsenala na mladih. (Foto: Re Foto: Žurnal24 Arsene Wenger
Pogleda trenerja Barcelone Pepa Guardiole in kapetana Arsenala na povratno tekmo osmine finala LP med omenjenima tekmecema (20:45). Namesto Puyola in Piqueja verjetno Milito in Abidal.
Oglej si celoten članek

Več o tekmi in postavah najdete z enim klikom.
Manjkal ne bo naš komentar v živo! 20:45.

"Velik klub si ne sme privoščiti, da bi bil odvisen od odsotnih igralcev. Če izgubimo dvoboj, to ne bo zato, ker bosta manjkala Carles Puyol in Gerard Pique," ne želi iskati alibijev Pep Guardiola, trener Barcelone, ki po prvi tekmi zaostaja z 1:2. Pique je kaznovan, Puyol pa poškodovan. Oba sta izpusila lansko povratno tekmo četrtfinala, ki jo je Barça dobila s 4:1. Leo Messi je zabil kvartet zadetkov,

Katalonci pa so napredovali skupno s 6:3. Namesto manjkajočega dvojca bosta priliko v osrčju obrambe  bržkone dobila Gabriel Milito in Eric Abidal. "Seveda sta Puyol in Pique izjemno pomembna igralca, ampak tudi lani smo slavili brez njiju," še dodaja Guardiola in opozarja: "Napadati bomo morali z obilico discipline, saj je Arsenal izjemno nevaren v protinapadih."

Eden nogometašev, ki bodo najbolj pod drobnogledom, je Cesc Fàbregas, izdelek Barcelone, ki pa se je leta 2003 že s 16 leti odpravil na Angleško, k Arsenalu, v zadnjem času pa se je veliko govorilo in pisalo o njegovi vrnitvi. "Ne čutim posebnega pritiska, ker igram proti Barceloni. Menim, da je to posebna tekma za vsakogar, ker igramo proti odlični ekipi na veličastnem stadionu. To je le še ena v vrsti tekem, ki jo moramo dobiti," pravi Cesc, ki je bil v zadnjem času poškodovan.

"Bil sem malce nervozen, saj nisem vedel, ali bom nared. Ni se dobro vrniti prehitro. Glede tega imam precej izkušenj in raje še malo počakam, kot da bi prehiteval," je o ljubem zdravju povedal Fàbregas in se nato vrnil k tekmi: "Vemo, da ne smemo pustiti prostora Messiju, saj nam je lani zabil štiri gole, napravil je razliko. Vendar se moramo osredotočiti predvsem nase. Mi smo Arsenal in spoštovati nas morajo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.