Četrtfinale brez Murraya in Đokovića?

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi teniški igralec Velike Britanije Andy Murray je namignil, da ne bo igral v četrtfinalu Davisovega pokala, ko se bo njegova reprezentanca pomerila s Srbijo.
Oglej si celoten članek

Vzrok za morebitno neigranje Andyja Murraya je peščena podlaga, na kateri se bosta Velika Britanija in Srbija pomerila.

Murray je Veliko Britanijo popeljal do prvega uspeha v Davisovem pokalu v 79 letih, upi po ubranitvi naslova pa bi se v primeru ne-igranja Škota močno zmanjšali.

Osemindvajsetletnik ima močno natrpan urnik, poleg turnirjev za grand slam in turnirjev ATP ima v programu še olimpijski nastop v Riu, zato se zna zgoditi, da v omenjenem četrtfinalnem obračunu ne bo ne Murrayja ne Srba Novaka Đokovića.

"Najprej moram videti, v kakšnem stanju bo moje telo. Zdaj grem v Madrid, do OI imam poln urnik. Gre za številne spremembe podlag v zelo kratkem času, zato ne moreš predvideti, kako se bo telo odzvalo za vse to. Bom videl, kako bo. Upam, da bom v redu. Čakajo me težki meseci in vsi igralci se tega zavedajo. Spremembe podlage vse še otežijo," pravi Murray.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.