Šport
34 ogledov

Četrtfinale brez Murraya in Đokovića?

andy murray EPA
Prvi teniški igralec Velike Britanije Andy Murray je namignil, da ne bo igral v četrtfinalu Davisovega pokala, ko se bo njegova reprezentanca pomerila s Srbijo.

Vzrok za morebitno neigranje Andyja Murraya je peščena podlaga, na kateri se bosta Velika Britanija in Srbija pomerila.

Murray je Veliko Britanijo popeljal do prvega uspeha v Davisovem pokalu v 79 letih, upi po ubranitvi naslova pa bi se v primeru ne-igranja Škota močno zmanjšali.

Osemindvajsetletnik ima močno natrpan urnik, poleg turnirjev za grand slam in turnirjev ATP ima v programu še olimpijski nastop v Riu, zato se zna zgoditi, da v omenjenem četrtfinalnem obračunu ne bo ne Murrayja ne Srba Novaka Đokovića.

"Najprej moram videti, v kakšnem stanju bo moje telo. Zdaj grem v Madrid, do OI imam poln urnik. Gre za številne spremembe podlag v zelo kratkem času, zato ne moreš predvideti, kako se bo telo odzvalo za vse to. Bom videl, kako bo. Upam, da bom v redu. Čakajo me težki meseci in vsi igralci se tega zavedajo. Spremembe podlage vse še otežijo," pravi Murray.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.