Chamakh le podpisal za Arsenal

Foto: Žurnal24
Marouan Chamakh je v petek po mesecih namigovanj in ugibanj le podpisal pogodbo z londonskim Arsenalom. Maročan je nazadnje igral za Bordeaux.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Arsenal je po mesecih namigovanj in ugibanj v petek le podpisal pogodbo z napadalcem francoskega Bordeauxa, Maročanom Marouanom Chamakhom, ki se mu je pogodba s francoskim klubom iztekla. Šestindvajsetletnika so že dolgo povezovali s topničarji, preden so ti v petek uradno objavili podpis pogodbe. Po poročanju medijev naj bi se za maroškega napadalca zanimali tudi pri Liverpoolu.

"On je nogometaš, ki smo ga že dlje časa občudovali in prepričan sem, da bo za naše moštvo pomenil veliko okrepitev. Chamakh je s svojimi nastopi v dresu Bodreauxa in maroške reprezentance že dokazal, da je odličen igralec," je ob podpisu pogodbe dejal trener Arsenala, Arsene Wenger.

Arsenal je minulo sezono angleškega prvenstva Premier league končal na tretjem mestu in si spet izboril nastop v Ligi prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.