Chelsea odpovedal zmagoslavno parado

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški prvak Chelsea je zaradi pietete do žrtev terorističnega napada v Manchestru odpovedal zmagoslavno parado.
Oglej si celoten članek

Parada angleškega prvaka je bila predvidena v nedeljo, dan po finalni tekmi pokala FA med Chelseajem in Arsenalom. Modri bi se lahko veselili dvojnega uspeha, vendar so se po posvetovanju z lokalno policijo odločili, da slavje na odprtem avtobusu ne bi bilo na mestu. 

"Vsi, ki smo povezani z nogometnim klubom Chelsea, izrekamo iskrene sožalje vsem prizadetim v terorističnem napadu v Manchestru. Naše misli so pri žrtvah, družinah in prijateljih," je v uradni izjavi zapisal angleški prvak. "V luči teh tragičnih dogodkov se nam ne zdi primerno, da bi v nedeljo priredili zmagoslavno parado," so dodali Londončani.

Policisti so zaradi poostrene varnosti na Otoku v teh dneh močno obremenjeni, zato jim pri Chelseaju ne želijo povzročati dodatnih preglavic. "Verjamemo, da je naša odločitev v najboljšem interesu vseh. Prepričani smo, da bodo naši navijači razumeli," je sporočil angleški velikan.

Nogometaši modrega kluba bodo na sobotni tekmi nosili črne trakove. "Chelsea bo prav tako doniral v sklad za podporo žrtvam tega grozljivega napada," so še zapisali. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.