Chelsea se ne ustavlja! Londončani ujeli še četrtega kapitalca!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Thiago Silva tudi uradno pri Chelseaju.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometaš Thiago Silva je danes tudi uradno podpisal pogodbo z angleškim Chelseajem. Potem ko so angleški mediji pred dnevi poročali, da sta obe strani dosegli dogovor o sodelovanju, pa je 35-letni obrambni igralec danes kot prost igralec podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za leto dni.

"Izjemno vesel sem, da sem se pridružil Chelseaju in da bom v novi sezoni del moštva, ki ga vodi Frank Lampard. To je zame izjemna čast, komaj čakam, da se predstavim gledalcem na Stamford Bridgu," je ob podpisu pogodbe dejal Južnoameričan, ki je v zadnjih osmih letih igral za francoski PSG, pred tem pa je bil član AC Milana, moskovskega Dinama in Fluminenseja.

To je že četrta odmevna okrepitev Cheseaja pred novo sezono. Pred njim so za izjemno visoke denarje v klub iz zahodnega dela Londona prišli še Anglež Ben Chilwell, Nemec Timo Werner in Maročan Hakim Ziyech, vse glasnejše govorice pa so, da bo v kratkem modri dres oblekel tudi veliki up nemškega nogometa Kai Havertz. Njegov prestop iz Bayerja Leverkusen v Chelsea je ovrednoten na 100 milijonov evrov.

Tržnica Chelsea pripeljal nove okrepitve, legendarni Španec se vrača v Italijo

Poleg tega je Chelsea popolnoma brezplačno iz Nice okrepil tudi kapetan francoskih mlajših reprezentančnih selekcij ter ena glavnih tarč Barcelone, Malang Sarr, a se bo Francoz vsaj prvo sezono verjetno kalil na posoji. Prav tako je Chelsea iz Barcelone okrepil še mladi 17-letni nogometni dragulj Xavier Mbuyamba. Dokler katera izmed ekip v svoje vrste ne zvabi Lionela Messija, deluje Chelsea kot absolutni zmagovalec aktualnega prestopnega roka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.