Šport > Nogomet
434 ogledov

Chelsea pripeljal nove okrepitve, legendarni Španec se vrača v Italijo

Malang Sarr Epa
Chelsea je potrdil prihod še četrte in pete nove okrepitve, Reina tudi uradno pri Laziu.

Angleški nogometni prvoligaš Chelsea je potrdil, da je po Benu Chilwellu, Timu Wernerju in Hakimu Ziyechu dobil še eno okrepitev. To je postal 21-letni francoski branilec Malang Sarr, nazadnje igralec Nice, ki je podpisal petletno pogodbo, a ga bodo Londončani v prihajajoči sezoni posodili.

Chelsea je prav tako podpisal pogodbo z 18-letnim Xavierjem Mbuyambo iz Barcelone, blizu pa naj bi bila še odmevnejša prestopa Brazilca Thiaga Silve in Nemca Kaia Havertza.

 

Reina uradno pri Laziu

Izkušeni španski nogometni vratar Pepe Reina bo v prihodnji sezoni nosil dres italijanskega prvoligaša Lazia, so potrdili v rimskem klubu. Reina, ki je zadnje pol leta kot posojen igralec branil za Aston Villo, je leto pred iztekom pogodbe prekinil sodelovanje z Milanom.

Španec, ki bo ta mesec dopolnil 38 let, je tako raje kot Valencio izbral Lazio. Pri tem se bo za mesto prvega vratarja boril s Thomasom Strakosho.

 

Vojvoda novi član Torina

Italijanski nogometni prvoligaš Torino še naprej sestavlja kader za novo sezono. Danes je uradno kot novo okrepitev potrdil Mergima Vojvodo, ki je prišel iz Standarda Liegea in je podpisal štiriletno pogodbo.

Petindvajsetletni Vojvoda, ki se najbolje znajde na desnem bočnem položaju in ima na Transfermarktu tržno vrednost štiri milijone evrov, je reprezentant Kosova, s katerim se bo v novi izvedbi lige narodov merila tudi Slovenija. Prvič se bo z njim srečala oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.