Chelsea srečnejši od Man Uniteda

Foto: Žurnal24 Chealsea je Manchester Unitedu že odščipnil prvo lovoriko.
Nogometaši londonskega Chelseaja že imajo prvo letošnjo lovoriko. V finalu angleškega superpokala so po streljanju enajstmetrovk premagali Manchester United.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Chelseaja so šele po streljanju enajstmetrovk osvojili letošnji angleški superpokal. Po rednem delu tekme, v kateri je nasproti Londončanom stal Manchester United, je bil izid 2:2, za zmagovalce pa sta zadetke dosegla Carvalho (52.) in Lampard (70.), za poražence pa Nani (10.) in Rooney (90.). Sicer je bil Chelsea že v rednem delu dvoboja precej bližje zmagi, kajti Rooney je izenačujoči zadetek dosegel v drugi minuti sodnikovega podaljška.

Pri streljanju enajstmetrovk so mirnejše živce ohranili izbranci Carla Ancelottija, od letos novega trenerja pri Chelseaju, ki so bili v vseh štirih poskusih natančni (Lampard, Ballack, Drogba, Kalou), medtem ko so poraženci v polno zadeli le enkrat v treh poskusih, zaradi neulovljivega zaostanka pa četrti poskus ni bil potreben, tako kot ne peta serija. Giggsu in Evraju je strel z enajstih metrov vratar Chelseaja ubranil, natančen pa je bil le Carrick.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.