Chelsea v novo sezono brez Drogbaja

Foto: Žurnal24 Drogba je z operacijo saniral poškodbo, ki ga je mučila skozi del lanske sezone.
Sezona se sploh še ni začela, toda trener Chelseaja Carlo Ancelotti je doživel že kar nekaj pretresov. Poškodovanima Petru Cechu in Alexu se je zdaj pridružil še Didier Drogba, ki je prestal operacijo.
Oglej si celoten članek
Odločitev za operacijo je bila sprejeta po njegovi vrnitvi s svetovnega prvenstva v luči optimiziranja njegove rehabilitacije, pričakujemo pa, da se bo k polnim treningom vrnil čez približno tri tedne.
Uradna izjava Chelsea FC

Napadalec Chelseaja Didier Drogba je po informacijah iz kluba prestal operacijo in s tem odpravil težavo, ki ga je mučila skozi celotno lansko sezono, v kateri je kljub temu dosegel osebni rekord 29 ligaških golov. V taboru modrih pričakujejo, da bo kapetan Slonokoščene obale odsoten približno tri tedne.

"Didier Drogba je včeraj (v petek, op. p.) uspešno prestal minimalno operacijo dimelj, ki ga je mučila v delu lanske sezone," so zapisali v klubski izjavi za javnost. "Odločitev za operacijo je bila sprejeta po njegovi vrnitvi s svetovnega prvenstva v luči optimiziranja njegove rehabilitacije, pričakujemo pa, da se bo k polnim treningom vrnil čez približno tri tedne."

Drogba bo tako zagotovo izpustil vse Chelseajeve pripravljalne tekme in otvoritev angleške sezone, kjer v angleškem superpokalu (Community Shield) modri 8. avgusta igrajo z Manchestrom Unitedom. Vprašljivo je tudi njegovo sodelovanje na prvi tekmi Premier League, ki bo 14. avgusta proti West Bromwich Albionu. To so nove slabe vesti za trenerja Carla Ancelottija, katerega priprave na novo sezono sta zmotili že poškodbi branilca Alexa (stegno) in vratarja Petra Cecha (mečna mišica).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.