Chelsea v prvenstvu nima več možnosti

Foto: Žurnal24 Guus Hiddink (desno) in kapetan John Terry (levo) bosta Chelsea poskušala popelj
Modri se po remiju z Evertonom v 33. kolu Premier League lahko osredotočijo le še na Ligo prvakov in pokal FA. V prvenstvu za vodilnim Manchestrom zaostajajo že za šest točk.
Oglej si celoten članek

Chelsea in Everton sta se na Stamford Bridgeu razšla z 0:0, nizozemski trener Guus Hiddink pa je po tekmi priznal, da je njegovo moštvo izpadlo iz dirke za naslov. Modri se bodo tako osredotočili na Ligo prvakov, kjer se bodo v polfinalu pomerili z Barcelono, in finalni nastop v pokalu FA (konec maja), kjer jih čaka Everton.

Johna Terryja in soigralce prva polfinalna tekma Lige prvakov čaka že v torek, ko bodo gostovali na Camp Nouu. Hiddink resno razmišlja, da bi v soboto na prvenstveni tekmi z West Hamom odpočil nekaj ključnih igralcev. Zaradi poškodbe bo v Barceloni manjkal branilec Ricardo Carvalho. Navijače modrih veseli dobra forma vratarja Petra Čecha, ki je, skupaj s tekmecem v nasprotnih vratih Timom Howardom, zaznamoval obračun z Evertonom. Chelsea za Manchestrom Unitedom zaostaja za šest točk, ob tem pa velja poudariti dejstvo, da imajo Rdeči vragi tekmo manj.

"Težko je, ampak zdaj se moramo osredotočiti na ostali tekmovanji – Ligo prvakov in pokal FA. Vsi smo razočarani. Vedeli smo, da bo težko priti do lovorike v prvenstvu, zato še toliko bolj boli, ko doma oddaš dve točki. Ampak moja ekipa se bo zbrala in dobro pripravila na tekmo z Barcelono," je po remiju z Evertonom razlagal Hiddink.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.