Chelsea zanesljiv, Slovenec še čaka na prve minute

Foto: Twitter Chelsea je zlahka slavil v Huddersfieldu.
Foto: Reševalni pas/Twitter Chelsea je zlahka slavil v Huddersfieldu.
V soboto je na sporedu šest tekem uvodnega kola elitne angleške nogometne lige.
Oglej si celoten članek

Prenovljeni Chelsea pod vodstvom Maurizia Sarrija je gostoval pri Huddersfieldu in prišel do visoke zmage (0:3). Ob koncu prvega polčasa sta zadela N'Golo Kanté in Jorginho iz enajstmetrovke, v zaključku tekme je končni izid postavil Pedro. 22-letni slovenski branilec Jon Gorenc Stanković je vso tekmo sedel na klopi Huddersfielda in še čaka na svoje prve minute v Premier League.

Angleški velikan Zgodovinsko: Premierligaš, ki ni kupil nikogar!

Do zmage je prišel Tottenham, na gostovanju pri Newcastle Unitedu je slavil s tesnim izidom (1:2). Vsi trije goli so padli v prvih 18 minutah. Goste je v vodstvo povedel Jan Vertonghen, izenačil je Joselu, gol za zmago pa zabil Delle Alli.

Tehnologija Ko odloča devet milimetrov

V londonskem mestnem derbiju je povratnik med elito Fulham pred domačo publiko klonil proti Crystal Palacu (0:2). Izgubil je tudi drugi novinec Cardiff City, in sicer na obisku pri Bournemouthu (2:0). Watford je z dvema zadetkoma Roberta Pereyre ugnal Brighton (2:0).

Neporažen pa je ostal tretji novinec Wolverhampton, doma je remiziral z Evertonom (2:2). "Volkovi" bi lahko iztržili tudi več, saj so imeli ves drugi polčas številčno premoč. Za goste je dvakrat zabil Richarlison.

Wembley Na Otoku podelili prvo lovoriko

Že v petek je Manchester United na uvodni tekmi sezoni premagal Leicester City (2:1). V nedeljo bo odigran derbi kola med Arsenalom in Manchester Cityjem, Liverpool bo na Anfieldu pričakal West Ham, Southampton pa se bo udaril z Burnleyem.

Premier League, 1. kolo:

Huddersfield Town - Chelsea 0:3 (0:2)
Kanté 34., Jorginho 45., Pedro 80.

Newcastle United - Tottenham Hotspur 1:2 (1:2)
Joselu 11.; Vertonghen 8., Alli 18.

Fulham - Crystal Palace 0:2 (0:1)
Schlupp 41., Zaha 79.

Bournemouth - Cardiff City 2:0 (1:0)
Fraser 24.. Wilson 91.

Watford - Brighton & Howe Albion 2:0 (1:0)
Pereyra 35., 54.

Wolverhampton Wanderers - Everton 2:2 (1:1)
Raúl Jiménez 80., Rúben Neves 44.; Richarlison 17., 67.
RK: Jagielka (Everton) 40.

Manchester United - Leicester City 2:1 (1:0)
Pogba 3./11m, Shaw 83.; Vardy 92.

Nedelja:
Arsenal - Manchester City
Liverpool - West Ham United
Southampton - Burnley

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.