Šport > Nogomet
532 ogledov

Zgodovinsko: Premierligaš, ki ni kupil nikogar!

Tottenham
Prvič v zgodovini poletnega prestopnega roka se je zgodilo, da kateri izmed članov elitne angleške druščine ni kupil niti enega igralca.

Letošnji poletni prestopni rok v Angliji si bomo zapomnili po mnogih rečeh. Po tem, da je bil drastično krajši (še lani je trajal do 1.9., letos pa se je zaključil pred začetkom prvenstva, 9.8. op.p.), po nekaj zanimivih prestopih ter po dejstvu, da angleškemu velikanu Tottenhamu ni uspelo pripeljati niti enega igralca.

Klub iz severnega Londona se je s tem vpisal v zgodovino Premierlige, saj so prva ekipa, ki po letu 2002, ko je bil ustanovljen takšen format prestopnega roka, ni pripeljala nobene okrepitve.

Tottenham so zaradi tega že mnogi razglasili za glavnega poraženca prestopnega roka, kar pa je verjetno nekoliko nepošteno, saj so Petelini uspeli obdržati vse svoje ključne igralce, obenem pa so prihranili dosti denarja, ki ga nameravajo vložiti v svoj stadion. Če pa bo ekipa dovolj močna, da tudi osvoji kakšno lovoriko, pa bomo kmalu videli, saj se že danes pričenja nova sezona Premierlige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.