Chicago in Boston stisnila pesti

Foto: Žurnal24 Hokejisti Bostona so Buffalo v odločilni tekmi strli s 4:3. (Foto: Reuters)
V ligi NHL so sinoči v znamenje zmagoslavja in napredovanja v drugo kolo končnice stisnili pesti hokejisti Chicaga in Bostona. Prvi so odpravili Nashville, drugi pa Buffalo.
Oglej si celoten članek

Na Zahodu so Chicago Blackhawks že v uvodni tretjini dosegli štiri gole, na koncu pa so proti Nashvillu slavili zmago s 5:3 in se še drugo sezono zapored uvrstili v četrtfinale lige NHL. Hokejisti Chicaga so dobili vse zadnje tri tekme in si tako še drugič priigrali obračun drugega kola proti Vancouver Canucks.

V še eni odločilni ponedeljkovi tekmi so Boston Bruins porazili Buffalo in prav tako dobili uvodni obračun po šestih tekmah. David Krejci je zbral dva gola in podajo in popeljal Boston v četrtfinale. Vratar Tuukka Rask je ustavil 27 strelov proti svojim vratom. Boston se bo v četrtfinalu NHL pomeril ali s Philadelphio ali s Pittsburghom.

Liga NHL, izidi, 1. kolo:

- Zahod:
Nashville Predators : Chicago Blackhawks   3:5
- Chicago se je uvrstil naprej s 4:2 v zmagah;

- Vzhod:
Boston Bruins : Buffalo Sabres             4:3
- Boston se je uvrstil naprej s 4:2 v zmagah;

Montreal Canadiens : Washington Capitals   4:1
- izid v zmagah je izenačen na 3:3;

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.