Cibona izvisela s pritožbo

Foto: Žurnal24 Avtor zadnjega koša Dušan Kecman in soigralci se tudi uradno lahko veselijo nasl

Your browser doesn’t support HTML5 video

Vodstvo lige NLB je obravnavalo pritožbo Cibone glede končnice tekme s Partizanom v finalu lige NLB in jo zavrnilo. Video razkriva, koliko je bilo slavečih članov vodstva Cibone na igrišču v spornih trenutkih.
Oglej si celoten članek

Drugi zorni kot

S pomočjo priloženega videa si lahko vsaj delno odgovorite na vprašanje, ali so bili na igrišču v trenutku, ko se je igra nadaljevala, tudi "nepovabljeni gostje".

Moštvo Partizana je tudi uradno postalo prvak lige NLB, potem ko je vodstvo tega tekmovanja zavrnilo pritožbo Cibone. Direktor lige Josip Bilić je v pojasnilu med drugim utemeljil mnenje lige takole: "Direktor lige je pri odločitvi upošteval mnenje sodnikov in delegata. Sodniki menijo, da je bil koš Kecmana dosežen na veljaven način, ker je žoga zapustila njegove roke pred iztekom časa. V zvezi s tem so se posvetovali vsi člani sodniške trojke in bili soglasni. Enakega mišljenja je tudi delegat tekme."

Glede namigovanj, da so bili na parketu v zadnjih trenutkih srečanja ljudje, ki tam ne bi smeli biti, sodniki niso navedli nobenih nepravilnosti. Na sprejeto odločitev se ni mogoče pritožiti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.