Šport > Košarka
20 ogledov

Cibona izvisela s pritožbo

Avtor zadnjega koša Dušan Kecman in soigralci se tudi uradno lahko veselijo nasl
1/2
Žurnal24 main
Vodstvo lige NLB je obravnavalo pritožbo Cibone glede končnice tekme s Partizanom v finalu lige NLB in jo zavrnilo. Video razkriva, koliko je bilo slavečih članov vodstva Cibone na igrišču v spornih trenutkih.

Drugi zorni kot

S pomočjo priloženega videa si lahko vsaj delno odgovorite na vprašanje, ali so bili na igrišču v trenutku, ko se je igra nadaljevala, tudi "nepovabljeni gostje".

Moštvo Partizana je tudi uradno postalo prvak lige NLB, potem ko je vodstvo tega tekmovanja zavrnilo pritožbo Cibone. Direktor lige Josip Bilić je v pojasnilu med drugim utemeljil mnenje lige takole: "Direktor lige je pri odločitvi upošteval mnenje sodnikov in delegata. Sodniki menijo, da je bil koš Kecmana dosežen na veljaven način, ker je žoga zapustila njegove roke pred iztekom časa. V zvezi s tem so se posvetovali vsi člani sodniške trojke in bili soglasni. Enakega mišljenja je tudi delegat tekme."

Glede namigovanj, da so bili na parketu v zadnjih trenutkih srečanja ljudje, ki tam ne bi smeli biti, sodniki niso navedli nobenih nepravilnosti. Na sprejeto odločitev se ni mogoče pritožiti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.