Cigareta "vredna" 1000 evrov

Foto: EPA Bogdan Tanjević ni mogel zdržati brez dima.
Foto: EPA Bogdan Tanjević ni mogel zdržati brez dima.
Fiba je izrekla kazen reprezentanci Črne gore.
Oglej si celoten članek

Mednarodna košarkarska zveza (Fiba) je zvezo Črne gore kaznovala z 2000 evri, ker je črnogorski selektor Bogdan Tanjević prižgal cigareto v dvorani in nato ni prišel na novinarsko konferenco po tekmi z Madžarsko na evropskem prvenstvu v romunskem Cluju. Namesto njega je pred novinarje prišel pomočnik Boško Radović.

Odsotnost Tanjevića na novinarski konferenci je bila "vredna" 1000 evrov, cigareta pa prav toliko.

Eurobasket 2017 Drama na tekmi med Hrvati in Črnogorci

Fifa je obenem zagrozila, da bo, če bo Tanjević še enkrat prižgal cigareto, kazen povišala za dvakrat, na 2000 evrov, ter bo tako nadaljevala za vsak prestopek naprej; že četrta bi tako "stala" 8000 evrov, poročajo črnogorski mediji.

Četrta zmaga Islandci "zamrznjeni" na -27

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.