Cime: "Iličić od prve minute"

Foto: Boštjan Tacol Sebastajn Cimerotic
"Spremljam igre Iličića, ki je v odlični formi. Upam, da ga bo Kek na igrišče poslal prvo minuto. Naj dokaže, da je nared tudi za igranje v prvi postavi," pred petkovim srečanjem razmišlja Cimerotič.
Oglej si celoten članek

Cime je od malega slovel kot igralec prefinjenih potez, nekaj sebe pa vidi tudi v nogometašu Palerma. "Njegov način igre mi je zelo všeč, vedno sem rad gledal igralce, kot je on. Upam, da mu uspe na najvišji ravni. Je na pravi poti," je pred tekmo Slovenije s Ferskimi otoki prepričan kapetan ljubljanske Olimpije, ki proti najšibkejši ekipi naše skupine pričakuje prvo zmago v teh kvalifikacijah.

"Ne bo šest ali sedem"
"Tri točke so nujne. Upam, da bo veliko golov. Fercev ne bom podcenjeval in rekel, da bomo zmagali s šest ali sedem proti nič. Če bom videl tri ali štiri gole v njihovi mreži, bom super zadovoljen," pravi Cime in ob tem vendarle opozarja na popolno mobilizacijo čete selektorja Matjaža Keka. "Igramo proti bistveno slabšemu nasprotniku, vendar moraš na vsaki tekmi dati 120 odstotkov, sicer se lahko hitro opečeš. Trdno pa verjamem, da bo Slovenija to tekmo odigrala tako, kot je treba, in osvojila tri točke," je prepričana nekdanja reprezentančna številka 14.

Pride zaradi vzdušja
Petkovo tekmo si bo najverjetneje v živo na Stožicah ogledal tudi Cime. "Najbrž pridem po dolgem času na reprezentančno tekmo, že zato, da začutim vzdušje," se nabito polnega ljubljanskega stadiona veseli napadalec, ki je v karieri 33-krat oblekel reprezentančno majico in zabil šest golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.