Šport > Nogomet
15 ogledov

Cime: "Iličić od prve minute"

Sebastajn Cimerotic Boštjan Tacol
"Spremljam igre Iličića, ki je v odlični formi. Upam, da ga bo Kek na igrišče poslal prvo minuto. Naj dokaže, da je nared tudi za igranje v prvi postavi," pred petkovim srečanjem razmišlja Cimerotič.

Cime je od malega slovel kot igralec prefinjenih potez, nekaj sebe pa vidi tudi v nogometašu Palerma. "Njegov način igre mi je zelo všeč, vedno sem rad gledal igralce, kot je on. Upam, da mu uspe na najvišji ravni. Je na pravi poti," je pred tekmo Slovenije s Ferskimi otoki prepričan kapetan ljubljanske Olimpije, ki proti najšibkejši ekipi naše skupine pričakuje prvo zmago v teh kvalifikacijah.

"Ne bo šest ali sedem"
"Tri točke so nujne. Upam, da bo veliko golov. Fercev ne bom podcenjeval in rekel, da bomo zmagali s šest ali sedem proti nič. Če bom videl tri ali štiri gole v njihovi mreži, bom super zadovoljen," pravi Cime in ob tem vendarle opozarja na popolno mobilizacijo čete selektorja Matjaža Keka. "Igramo proti bistveno slabšemu nasprotniku, vendar moraš na vsaki tekmi dati 120 odstotkov, sicer se lahko hitro opečeš. Trdno pa verjamem, da bo Slovenija to tekmo odigrala tako, kot je treba, in osvojila tri točke," je prepričana nekdanja reprezentančna številka 14.

Pride zaradi vzdušja
Petkovo tekmo si bo najverjetneje v živo na Stožicah ogledal tudi Cime. "Najbrž pridem po dolgem času na reprezentančno tekmo, že zato, da začutim vzdušje," se nabito polnega ljubljanskega stadiona veseli napadalec, ki je v karieri 33-krat oblekel reprezentančno majico in zabil šest golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.