Cimos odpihnil Bolgare

Foto: Žurnal24 Celje_Cimos_SAD4_main
Uspešen rokometni vikend slovenskih ekip v evropskih pokalih so zaključili igralci Cimos Kopra, ki so v 3. kolu pokala challenge bolgarski Spartak iz Varne skupno odpravili s kar 55 zadetki razlike.
Oglej si celoten članek
Uspešni tudi Mariborčani
Rokometaši mariborskega Branika so v povratni tekmi tretjega kola evropskega pokala pokalnih zmagovalcev v gosteh premagali češko Karvino s 33:28 (17:12) in se uvrstili v osmino finala. Mariborčani so na prvi tekmi zmagali z 28:22.

Rokometaši koprskega Cimosa so v povratni tekmi tretjega kola evropskega pokala challenge premagali bolgarski Spartak iz Varne z 48:20 (24:11) in se zanesljivo uvrstili v osmino finala, saj so tudi na sobotni prvi tekmi v Kopru slavili s 46:19.

Koprčani so se zanesljivo prebili v osmino finala najmanj prestižnega klubskega tekmovanja na stari celini, oba domača obračuna s tekmeci iz bolgarske Varne, ki šele spoznavajo rokometno abecedo, so prepričljivo dobili in se med 16 ekip prebili z neverjetno razliko v golih +55.

Domači strateg Fredi Radojkovič je na nedeljski tekmi na tribuni pustil Matjaža Brumna, Jureta Dobelška in še nekatere prvokategornike, priložnost pa ponudil mladim igralcem, ki v rokometni igri mačke z mišjo niso imeli nobenih težav z "analfabeti" iz Bolgarije.

Koprčani bodo tekmeca v osmini finala dobili na torkovem žrebu na sedežu Evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju. Poleg koprske zasedbe se je v osmino finala tega tekmovanja uvrstil tudi ljubljanski Slovan.

Pokal Challenge, 3. kolo, povratno srečanje:

Cimos Koper : Spartak Varna 48:20 (24:11) - napreduje Koper, ki je zmagal že na prvi tekmi s 46:19
Skoko 9, Jovičič 8, Mirković 7; Petkov 8, Nikolov 7

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.